Over ons

Omdat netwerken loont

Antwerp Netwerkmeetings is eigenlijk een uit-de-hand-gelopen-hobby van 4 ondernemers: Tom Hofman, Karine Vanderlooven, Roel Janssens en Carine Verbelen. Carine verhuisde naar De Panne en vond het net iets te ver om telkens terug te komen voor de ANMs. Flauw 😉. We zijn haar nog steeds dankbaar voor haar bijdrage tijdens onze opstart en zoektocht naar het juiste concept.

Over ons

Het startte in 2012

Met een try-out waar meteen 47 ondernemers op af kwamen. Dat bevestigde ons gevoel dat hier behoefte aan was. Die eerste jaren hadden we tot 120 deelnemers per maand. Toen vroeg ING om het misschien iets terug te schroeven omdat we hun bank nogal op stelten zetten en hebben we het aantal beperkt tot 100. Het was ten slotte maar een uit-de-hand-gelopen-hobby…Ook ING zijn we dankbaar, en met name Kim Ciers. Acht jaar hebben we van hun gastvrijheid mogen genieten, waarvoor dank!

In die acht jaar hebben we geregeld iets nieuws geïntroduceerd. De samenwerkingen met Nespresso (helaas zonder George) en met Festen en hun Slow Coffee, werden bijzonder geapprecieerd door de deelnemers. Het ontbijt werd ook alsmaar uitgebreid en af en toe deden we “speciallekes” zoals kerstcadeautjes of Sinterklaas die langs kwam. Of iedereen kwam in het rood voor Valentijn.
De introductie van Networkgames die we “in de tweede helft” deden, waren een schot in de roos. Deelnemers die elkaar al vele jaren kenden, kwamen ons vertellen dat ze elkaar nu pas écht hadden leren kennen. Wij happy 😊

Word jij ook ANM-er?

Interesse om deel te nemen aan onze volgende ANM bijeenkomst? Registratie is verplicht en kan eenvoudig via onze inschrijvingspagina. Wil je op de hoogte blijven? Stuur een e-mail naar karine@costimulus.be en we voegen je graag toe aan onze mailinglijst.

Tijdens de covid-periode organiseerden we online ANMs. En ook daar bleek toen grote behoefte aan. Het waren geen hoogdagen voor ondernemers en we probeerden allemaal samen oplossingen te vinden voor elkaar en elkaar te motiveren. Mooie, warme vibes waren dat!

Toen we dan eindelijk terug buiten mochten zijn gaan wandelen met de lekkerste gids van Antwerpen, Erwin Liekens van Taste-Antwerpen. Bedankt Erwin, want ook dat werd weer een succes.

Vanaf dat we dan terug “binnen” samen mochten komen, zijn wij beginnen toeren. De “ANM-on-tour” formule was geboren. Sindsdien deden we de toer van heel wat nieuwe of vernieuwde 3- en 4-sterren hotels in Antwerpen, die ons telkens vergastten op en heerlijk uitgebreid ontbijt. Maar niet alleen bij hotels waren we te gast, ook in de prachtige kantoren van Privat Bank Delen, bij Chocolatier-Patisserie DelReY, bij software gigant Odoo en bij hét bioscoop-en businesscomplex Kinepolis.

Interesse om een ANM te hosten?

Ben je geïnteresseerd in het hosten van een van onze bijeenkomsten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze organisatoren en partners
Organisator

Tom Hofman - 7211

Tom Hofman richtte in 2008 zijn bedrijf 7211 (seven-to-eleven) op. Via zijn verleden (telecomspecialist) en hobby (websites en SEO) werd hij eind 2016 Google Partner (SEA), wat nu zijn hoofdactiviteit is.

Tom netwerkt redelijk graag (😉) en organiseert o.a. sinds 2017 jaarlijks het Antwerps Business Event (ABE), een groot netwerkevent voor en door Antwerpse ondernemers.

Sinds recente nek- en schouderproblemen is het volleyballen voorbij, en staat diepzeeduiken op een zeer laag pitje, maar gelukkig kan hij al jaren elke wedstrijd van ‘den Antwerp’ zien, zowel thuis als op elke verplaatsing, ook in het buitenland.

www.7211.be
Antwerpsbusinessevent.be

Organisator

Karine Vanderlooven - Costimilus

Karine Vanderlooven is een doorgewinterde netwerkster en Sales & Marketing professional met meer dan 20 jaar ervaring. Als zaakvoerder van Costimulus biedt zij opleiding, advies, begeleiding en outsourcing aan op vlak van Sales & Marketing op maat van jouw bedrijf. Haar doelstelling is om via haar expertise en ervaring elke KMO – hoe klein, jong of oud ook- de mogelijkheid te bieden om een professioneel sales en marketing beleid te voeren dat tot resultaten leidt. In ChatGPT vond zij een ideale marketing assistent en ze voert nu een kleine kruistocht om ondernemers te overtuigen hetzelfde te doen 😉

www.costimulus.be
Stimuleert uw commerciële groei

Peterschap

Roel Janssens - Advocaat

Roel Janssens, sinds 2003 werkzaam als advocaat, heeft een eigen kantoor, waarin vooral burgerlijk recht (echtscheidingen, jeugdrecht, huurzaken), handelsrecht (incasso, handelshuur, contractsbemiddeling) en verzekeringsrecht (bouw- en politiezaken) aan bod komen. Zowel voor eiser als verweerder, maar waarbij de menselijke oplossing steeds centraal staat. Vandaar ook de wens om mensen te ontmoeten buiten het conflictuele kader in een geschil en los van het procedurewerk op de rechtbank.

www.advocaat-roel-janssens.be

Partner

Roland Pauwels - Citymarketing

Roland Pauwels van Citymarketing heeft zich gespecialiseerd als entertainende fotograaf.
Dit is een crossmediaal straattheater concept met retentie marketing mogelijkheden.
Uw receptie & feestfotograaf met een ludieke toets.
Video opnamen en sfeerprojecties behoren tot de mogelijkheid.

roland.pauwels@streetevent.be

Partner

Nick Goris - Studio Nextup

Nick Goris  richtte in 2022 zijn bedrijf op “Nextup”. Een jonge kerel met genoeg enthousiasme voor heel Antwerpen.

Met een passie voor grafisch ontwerp, marketing en sales is websites, logo’s en merken ontwerpen en bouwen op zijn lijf geschreven. 

Zo hielp Nick ons aan deze website van Antwerp netwerkmeetings en die van enkele van onze netwerkers. Vertrouw op Nick om je website te transformeren van een bron van zorgen naar een tool voor meer business, zodat jij je kunt bezighouden met waar je echt van houdt.

www.studionextup.be